joi, 6 decembrie 2012

La Videt vin sarbatorile

videt.ro
Am lansat acum ceva vreme o campanie menita sa aduca un plus de originalitate tradusa intr-un plus de vanzari intr-o perioada in care, dupa cum stim cu totii atat de bine, cumparatorii sunt tentati sa cheltuiasca mai mult in mediul online.

Campania noastra “Imbarcarea in Plum Media Adventure” a avut si un castigator. Acesta este magazinul online de optica Videt.ro. El ne-a trimis pe e-mail o poezie foarte potrivita in care ne-a oferit argumentele sale pentru care merita sa fie ales, asa ca, din multimea de participanti, a iesit castigator al lunii de consultanta gratuita e-commerce. Din pacate, noua versiune a site-ului nu este inca pregatita sa vada “lumina” online-ului, iar sfaturile noastre vor fi aplicate pe aceasta versiune, cu un pic de intarziere.

Agentia noastra va oferi audit, tehnici si metode de optimizare pentru motoarele de cautare, solutii complete si eficiente de comunicare pentru retelele de socializare, analiza sistemului care masoara eficienta investitiilor cu campania de marketing si Google AdWords, dar si metode pentru optimizarea ratei de conversie a acestora si multe alte oportunitati de promovare a magazinului in mediul virtual.

Plum Media este agentia full service interactiva ce are ca scop obtinerea unor rezultate concrete. De curand ne-am marit echipa. De-acum, departamentele copywriting si productie publicitara va stau la dispozitie pentru servicii complete, rapide si eficiente !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu