luni, 22 octombrie 2012

Consultanta E-Commerce gratuita, inainte de sarbatori

Sarbatorle vin, sarbatorile vin! Cum stati cu promotiile, aplicatiile si noutatile de pe site-ul dvs?
  
Echipa Plum Media vrea sa vina in ajutorul managerilor de magazine online si sa ofere consultanta gratuita E-Commerce pe o perioada de o luna de zile - 1 noiembrie - 1 decembrie.
 
Echipa agentiei Plum Media doreste sa vina in ajutor si sa propuna solutii complete de comunicare eficienta pe retelele sociale, de asemenea, magazinul lunii o sa beneficieze si de analiza site-ului din punct de vedere al uzabilitatii si al functionalitatii, audit, tehnici si metode SEO, analiza sistemului de masurare a eficientei campaniilor de marketing, Adwords, optimizarea ratei de conversie si multe alte oportunitati de promovare a magazinului online.


Pentru a fi “Clientul lunii” si a beneficia de consultanta, trebuie sa argumententezi printr-un mail, cat mai original, ca meriti sa fii ales. 

Plum Media este o agentie interactiva full service al carei scop este obtinerea de rezultate concrete. Prin recenta anexare a unor departamente de copywriting si productie publicitara, Plum Media poate oferi servicii complete, rapid si eficient. Contactati Plum Media pentru sfaturi, informatii suplimentare sau o oferta pentru afacerea dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu